Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:40:37 GMT

درباره دختر ۱۷ ساله اهوازی

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۹۷۱۹

درباره دختر ۱۷ ساله اهوازی

در ادامه یادداشت ۱۹ بهمن روزنامه همشهری به قلم محسن مهدیان مدیرعامل آمده است: یکم. مسئله اول تعیین تکلیف قاتل است. عمل شنیع قاتل ۲وجه دارد. یکی وجه فردی و دیگری وجه اجتماعی ماجراست. طی همین یکی دو روز، سلامت روان جامعه از این حیث بسیار صدمه دیده است. احساس ناامنی را ولو مقطعی بالا برده و جامعه را نسبت به فرهنگ و قوانین خود بدبین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس به گواه شواهد تردیدناپذیر و به‌گفته خبره‌های این حوزه، جنبه اجتماعی قتل افسادفی‌الارض و حکمش اعدام است.

در قانون نیز آمده است کسی که برای ایجاد رعب و هراس...،  دست به اسلحه ببرد...، مفسدفی‌الارض است. ۲شرط نیز برای افسادفی‌الارض دیده است. یکی نیت و دومی آگاهی از نتیجه عمل. آگاهی از ثمره رعب و وحشت. رفتار قاتل از هر دو منظر قابل تحلیل است.

نکته مهمتر اینکه اگر قانون در این موضوع ابهام دارد، لازم است مجلس و دستگاه قضایی ورود کنند و مسئله رعب و وحشت را متناسب با اقتضای زمان و فهم عامل از ثمره رفتارش، بازتعریف دقیق کنند.

دوم. برخلاف آنچه شیادهای رسانه‌ای ضدانقلاب تبلیغ می کنند نه قانون و نه اسلام اجازه کشتن همسر را به بهانه واهی تعصبات سیاه نمی‌دهد و آنچه قاتل اهوازی مرتکب شده است هیچ نسبتی با غیرت دینی ندارد و باید قصاص شود.
اما مسئله اینجا نیست. مسئله اینست که به دلایل مختلف ممکن است اولیای دم گذشت کنند و این گذشت نه از سر خیرخواهی و دلسوزی بلکه ناشی از تعصبات قومی و قبیله‌ای باشد. اینجا باید نگران شد.

سوم. مادر قاتل در گفت‌وگویی توضیح می‌دهد که چون اهل محل قاتل را متهم به «مرد نبودن» و «بی‌غیرتی» کرده‌اند او دست به این اقدام شنیع زده است. چنین فرهنگ جاهلانه‌ای بیش از هر چیز جای نگرانی دارد و در حقیقت باید برای این سنت غلط و نادرست غصه خورد و چاره اندیشید. این ماجرا بهانه‌ایست برای اینکه این فرهنگ متعصبانه که عامل اصلی تشکیل این اراده شنیع بوده است اصلاح شود.

چهارم. انتشار فیلم این حادثه از سوی برخی رسانه‌ها اگر از سر علم بوده، بدون تردید خیانت است. در هیچ کجای دنیا یک حادثه دلخراش را اینطور به نمایش نمی‌گذارند و رسانه‌ای نمی‌کنند. با هیچ قاعده رسانه‌ای نیز انتشار چنین صحنه‌های دردناکی توجیه‌پذیر نیست. بر این اساس ورود نهاد نظارتی به این موضوع و برخورد با منتشرکننده‌های فیلم جای تقدیر دارد، چرا که مهمتر از یک حادثه، سلامت روانی جامعه و احساس امنیت است که با انتشار این قبیل عکس‌ها و فیلم‌ها صدمه جبران‌ناپذیر می‌بیند. روشن است که عدم‌انتشار فیلم به معنی سانسور اخبار نیست.

منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها کودک همسری حقوق زنان خوزستان فقر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کودک همسری حقوق زنان خوزستان کودک همسری حقوق زنان خوزستان فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر ۲۴ ساله در تهران

 به گزارش تابناک، سردار  علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: اواسط فروردین ماه امسال خانواده‌‌ای در جنوب تهران با مراجعه به اداره 11 پلیس آگاهی  اظهار داشتند که دختر 16 ساله‌شان توسط فردی ربوده شده است.  آدم ربا  با تماس تلفنی و تهدید به  قتل ، خواستار دریافت 100 میلیارد ریال  پول برای آزادی دخترشان شده است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت افزود:پس از ثبت شکایت خیلی زود تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی  تجزیه‌ و تحلیل‌های اطلاعاتی را برای آزادی گروگان آغاز کردند.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: تیم جنایی در نخستین گام با اقدامات کارآگاهی اطلاعاتی هویت صاحب خط تلفنی که با تهدید به قتل، درخواست 100  میلیارد ریال  پول کرده بود را شناسایی کردند و متوجه شدند که او حدوداً 25 ساله است و به تازگی از استان‌های غربی کشور به تهران آمده و در جنوب تهران زندگی می‌کند.

وی متذکر شد: کارآگاهان پلیس آگاهی در ادامه راهی مخفیگاه موردنظر شدند و پس از تعقیب و مراقبت چند دقیقه‌ای آدم‌ربا را طی یک عملیات ضربتی به دام انداختند و دختر نوجوان را آزاد کردند.

سردار گودرزی  ابراز داشت: متهم در جریان تحقیقات ابتدایی در اظهارات ضد و نقیضی منکر آدم‌ربایی شد و ادعا کرد که با دختر نوجوان در فضای مجازی آشنا شده و همه این تماس‌ها برای دریافت پول صحنه‌سازی شده بود.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزگ قرار گرفت و تحقیقات درباره ادعاهای مطرح شده از سوی مرد جوان ادامه دارد.

منبع: رکنا

دیگر خبرها

  • دختر ۶ ساله نهاوندی در گاماسیاب غرق شد/نهاوند بدون غواص
  • قاتل در دام پلیس یزد
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • ماجرای بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • (عکس) بازداشت رباینده دختر ۱۶ ساله
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر ۲۴ ساله در تهران
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن